"Anders en beter"

Lijst 2

Gesteund door de vele reacties op haar mogelijkse niet-deelname wegens de moeilijke lijstvorming, heeft het bestuur van N-VA Lichtervelde in samenspraak met haar leden vrijdagavond beslist om toch deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

De N-VA wenst met een eerlijke lijst naar de kiezer te trekken waarbij élke kandidaat effectief de ambitie heeft om verkozen te worden en de wil heeft om zich in te zetten voor Lichtervelde.
In tegenstelling tot andere partijen heeft de N-VA er dan ook bewust niet voor geopteerd om haar onvolledige lijst aan te vullen met partners, echtgenoten, ouders of kinderen van.
De 14-koppige ploeg (7 vrouwen / 7 mannen) wordt aangevoerd door stichter / gemeenteraadslid Brand Perneel en fractieleider Sofie Steurbaut.
Vervolgens vinden we Lieve Bouckaert–Vanden Bussche, Hans Carrein, Fien Depraetere-Desmet, Linda Goemaere-Dewulf, Matthew Van Houtte, Sonja Compernol-Van der Plas, Pieter Maekelberg, Raf Lievens, Jurgen Philippaerts en Anna Vanderhaeghe.
Ondervoorzitster Trees Vanmechelen–Vandecappelle en voorzitter / OCMW-raadslid Koenraad Coussée zullen als duwersduo de lijst van op de onderste plaatsen steunen.

affiche kandidaten Lichtervelde

Onder het motto “Anders en beter” zal N-VA de Lichterveldenaar een doordachte en weloverwogen beleidsvisie aanbieden. Deze beleidsvisie zal vervolgens met een zelfde engagement en gedrevenheid in de komende legislatuur verdedigd worden.
N-VA is er immers van overtuigd dat het in Lichtervelde anders moet en beter kan, dat het in Lichtervelde anders kan en vooral veel beter moet.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is